בִּיטּוּל כִּשּׁוּפִים


ביטול כישופים ועין הרע


ואהבת לרעך כמוך היא כל התורה כולה על רגל אחת 

כלל חשוב וחובה הוא להבנה לגבי מכשפים , מכשפים הפועלים בדרך שלילית כנגד אדם / האלוהות , אינם צינורות רוחניים חיוביים , יוצא בזאת שהם לא מקבלים תקשור אמיתי של הצינורות הרוחניים הטהורים .

מוזכר בספר שמות – מכשפה לא תחיה .

ובספר דברים – לא ימצא בך קסם הקסמים מעונן ומנחש ומכשף וחבר חבר ושאל אוב וידעני ודרש אל המתים ,

ובתלמוד מסכת סנהדרין אזכור נוסף השימוש בכוחות של השדים לעשות רצונו אסור הוא משום איסור חובר חבר .

במסכת סנהדרין רשום כי מותר לאדם ללמוד הלכות כישופים ולהתנסות בהם כדי לדעת ולהבחין במכשפים אשר דינם מוות .

פעולת ה- כישוף אסורה בתכלית האיסור רק ביטול כישוף עין הרע וביטול מעשים שלילים אנרגטיים מותרים על פי הקבלה .

שמואל זהר ינאי לא עושה כישופים הוא מסיר ומבטל אותם.



רוצים הוכחות אמתיות ? ? ?

שמואל זהר ינאי המדיום עזר לסבינה רפאל לעבור מדיכאון וחוסר משמעות בחיים להצלחה בינלאומית וזוגיות.

לצפייה בראיונות הטלוויזיוניים הנדירים של הלקוחות לחצו על סרטון היוטיוב

⇓ ⇓ ⇓



חשוב להבין שעל מנת לבטל תופעות שליליות תפנו אך ורק למומחה בעל ידע נרחב בתחום ׳ המיסטיקה ׳ בכלל ובתורת ה' קבלה ' בפרט .

חלילה מלהסתמך על כך שהזמן שחולף יטפל מעצמו בהסרתן , כי הוא עושה בדיוק את ההיפך : ככל שהמכשולים הללו אינם מוסרים , כך הם גורמי יותר כאב ונזק נפשי ופיזי כאחד.

כוחות הכישופים יש בהם עוצמות להפריע ולפגוע , וככל שהזמן חולף והם לא מטופלים / מוסרים , כך הסיכון להינזק גבוה יותר.

לכן , יש להיפטר מהם ולהסירם בהקדם האפשרי , ומי שיכול לעשות את זה על הצד הטוב ביותר הוא רק אדם מיומן , בעל כישורים וניסיון כמו שמואל זוהר ינאי.


סבינה רפאל

מאפרת בינלאומית לסרטים וטלוויזיה  


בשנת 2011 , הצעתי חברות בפיסבוק לשמואל המדיום , במשך כשנה רציתי לבקש משמואל עזרה , אבל מצבי הכלכלי היה גרוע ולבסוף עזרתי אומץ ופניתי אילו כי כבר לא יכולתי לסבול .

ביטול כישופיםאיימי הייתה חולה מאוד, מצבי הכלכלי הנפשי והזוגי היו בכי רע .

השיחה הראשונה עם שמואל הייתה כאשר איימי הייתה מאושפזת בבית חולים .

ביקשתי את עזרתו , שמואל אמר שהוא מוכן לעזור , שמחתי מאוד כי כבר לא ידעתי מהיכן תבוא לי הישועה .

שמואל תישאל אותי דרך הטלפון וסיפרתי לו שעשו על הבית של איימי כישוף .

לא היה קשה לזהות את כתמי שומן החזיר על הדלת ועוד סימנים אחרים כמו מחטים בדים ובכניסה לדלת הבית אשר אין הסבר הגיוני איך הם הגיעו .

איימי תמיד טענה שלדעתה השכנה עושה כישופים לכל מיני אנשים וחשדה בה , כאחת שלא מאמינה כלל שדברים כאלו קיימים התעלמתי ובקשתי מאימא שתרד מהסיפור .

בעבר איימי הלכה לכל מיני מקובלים ומתקשרים ושילמה המון כסף והתוצאה הייתה כישלון מוחלט .

שמואל אמר לי שהוא הולך לעשות לאימא ולי ביטול כישוף ובמקביל אמר לי לעשות כמה דברים , ובנוסף שמואל אמר לי שהאדם שעשה כישופים על אימא יפגע כי הכול יחזור אילו ולא בגלל שהוא יעשה מה שהוא כנגד השכנה , אלה כי ברגע שעושים הסרה של כל האנרגיות השליליות הם חוזרות למבצע הכישופים .

ופתאום תוך כ – שבועיים איימי השתחררה מבית החולים , המכשפת נפתרה מדום לב , הייתי בשוק לא ידעתי אם לקשר את זה להסרת כישופים אבל מה שהיה חשוב שחזרתי לחיים.


תוך זמן קצר הפכתי למדריכת איפור מקצועי לדוגמנים ודוגמניות , ובאותה נשימה הכרתי בחור מדהים שעד היום אנו יחד כבר כ – 7 שנים .


ביטול כישופים

שמואל איש יקר חייבת אני לך אלפי תודות על מי שאתה ועל זה שהייתה שם בשבילי תודה תודה תודה על הכול .

מאחלת לך המון כוחות להמשיך לעשות את מה שאתה הכי טוב בו , לא סתם יצא ש ה' הכניס אותך לחיי אני מאמינה שכלום לא קורה סתם או במקרה , אין  לי ספק שאתה שליח .

סבינה רפאל ♦ מאפרת בינלאומית לסרטים וטלוויזיה  ♦ פייסבוק ⇓

https://www.facebook.com/sabinaeli?fref=ufi



דעו הכישופים והחסימות השליליות לא יוסרו מעצם הזמן שחולף הם יתעצמו ויגרמו למצב שלילי גדול יותר בחייכם .

אז שנתחיל להסיר כישופים שיובילו לחיים חדשים ומאושרים ?  חייגו עכשיו ⇐ 0524343188 

אפשרות פגישת וידאו בוואטסאפ מכל מקום בארץ ובעולם. 


ביטול כישופים

YYDevelopment
0524343188