מְגַשֵּׁר זוּגִי


מגשר זוגי ועסקי


 גישור בין אדם לפנימיותו ולסובב אותו

בעידן שנות ה- 2000 נוכחים אנו לראות כי מוסד הנישואים פושט את הרגל , בתחום הבין אישי תופעת החיפוש העצמי וההתחברות עם הפנימיות היא כבר נושא שכולם מדברים עליו ומחפשים מזור ופתרון לבעיה , כמו כן חברות ושותפויות עסקיות סובלות ממצוקה זהה .

שמואל זהר ינאי בהיותו מדיום יש בו את היכולות לזיהוי אזורי המשגה והמחלוקות אשר באדם אם בפנימיותו ועם בן זוגו ו/או שותפו לעסק/חברה .

התהליך אותו עובר האדם במהלך המפגש עם שמואל הוא גישור וסיום הסכסוך של האדם בינו לבין עצמו ובינו לבין בן זוגו ו/ או שותפו לעסק/חברה, והתחברות מחדש לסינרגיה של שלום והרמוניה פנימית עם עצמו והמחלוקת אשר הייתה המכשול לבעייתו .


חן

ברמנית


מגשר זוגיהרצון הוא אחד מאבות המחשבה שמביאים להצלחה .

אני הגעתי עם רצון ענק לנסות להבין מה הוא היעוד שלי ולהגיע אליו וזכיתי באדם מיוחד מדיום עם נשמה ענקית ונתינה עוד יותר ענקית כריזמטי ומדהים שיודע תמיד מתי להעלות את המורל בדיוק בנקודות החלשות בדיוק בנפילות הגדולות והקטנות יודע על כל חלק בגוף ובנפש… יודע את נבכי נשמתי שואל את השאלות הנכונות ונותן את התשובות הנכונות עבורי מתי יכאב ? למה יכאב ? למה כאב ? איך זה בנוי ? מה הדרך לשם ? כמה אחריות מוטלת עלייך .

נפלאות הנפש – אני האמנתי בעצמי ולקחתי את עצמי בידיים כי לא יכולתי לסבול את המצב הקיים הרגשתי תקועה משותקת מלעשות את השינוי מפחדת כל כך מלעשות צעד שונה ממה שהכרתי עד לאותו המפגש אתך .

היום אני מרגישה מצוין עם עצמי למרות שיש עדיין נפילות אפילו יותר גדולות לפעמים , כי ככל שתגיע יותר גבוה הנפילה תכאב יותר אבל… ויש אבל גדול אתה תמיד שם לחבק את הנפילות האלו וללמד אותי לתת להם מקום מרחב בתוך החיים שלי כדי שהן יחלפו הרבה יותר מהר .

שמואל זהר ינאי אני לא מאמינה איך כל כך מהר הבאת אותי לתוצאות מדהימות , ברצוני להודות מעבר לשיעורים ושיחות הטלפון יומיומיות, היחס האישי, הרצון להצליח והיכולת שלך לסחוף אותי אחריך , לחזק אותי ולא לאפשר לי להרים ידיים על זה רוצה להודות לך אז תודה רבה על הכול על הפרגון שלך ההתמדה , יחס אנושי , ומקצועי מאוד
ותודה על חברות ענקית לכל החיים

 חן ♦ ברמנית


אפשרות פגישת וידאו בוואטסאפ מכל מקום בארץ ובעולם.   חייגו עכשיו ⇐ 0524343188


YYDevelopment
0524343188